JAG SNACKAR OM MOBBNING!

heej:) nu tänkte ja snacka om ngt jag verkligen hatar! MOBBING! så kolla på mitt vidioinlägg och ta åt er! ;dmen nu ska ja dra;D orkar inte snacka om min dag.. e så trött.

pusshej//Fanny♥.

Kommentarer
Postat av: Elina Maja Nyström

Tack för svaret. Tycker också det är fel med mobbbning men det är ju inte alltid man vågar säga hej villt vad man känner om cp-störda och ja handikapade tycker du gör det bra som orkar läsa alla fulas komentarer men jag tycker du är sjukt fin och har en ASM blogg :)

2011-03-23 @ 19:06:27
URL: http://eliinanystrom.blogg.se/
Postat av: Björn Hultman

Intressant monolog! Dock stör jag mig på ordet "alltså" som tar över hela pratet. Men det är väldigt bra att du tar upp problemen, men frågan är vad du själv gör när du ser och hör detta som du berättat om. Ingriper du, säger du ifrån eller ignorerar du det? Om du ingenting gör accepterar du nämligen att mobbningen förekommer.Du frågar ofta varför man mobbar. Det handlar om att man själv mår dåligt som mobbare, man kanske har problem i familjen eller själv varit utsatt tidigare och vill hämnas. Det handlar om att skapa sig ett eget självförtroende, genom att trycka ner andra för då vet man att dom har sämre självförtroende än sig själv. Mobbning är makt, jag är större än dig, jag är kungen i gruppen och i mobbning ingår även att det finns en publik som ser på, skrattar, triggar eller bara tittar utan att göra något.Jag föreläser ute i skolorna om ämnet och möter många utsatta elever. Jag jobbar genom att beröra folk, för på så sätt kan man förstå hur mycket man skadar någon genom att mobba. Jag bloggar även om det.

2011-03-25 @ 17:44:41
URL: http://blogg.aftonbladet.se/mobbning
Postat av: Anonym

Du har så jävla rätt!

Folk ska få vara precis som dom vill. Alla är lika värda, alla ska få göra som dom vill med sig själva utan att få skit för det.

Och dom som njuter eller får välbehag av att mobba är idioter! Men tyvärr så kan det vara synd om dom också... för dom kan ha det svårt hema eller blir förtryckta i hem området och vågar inte säga något och därför så tar dom ut det på andra för att själva känna sig bättre eller få känna sig som störst och högre värda.

Och utvecklingsstörda eller handikappade är fett sköna människor! dom är super snälla och jätte trevliga! :D

Har en utvecklingsstörd på jobbet och han är as skön och as cool! alltid så jävla glad! ^^

en främst så håller jag med dig

folk ska sluta mobba alla är lika mycket värda! :)

Btw tycker du har fett coolt hår!

2011-03-29 @ 23:22:31
Postat av: Victor

Jag som skicka innan glömd skriva in mitt namn förutv :)

// victor

2011-03-29 @ 23:24:54
Postat av: Emma

Grejen med mobbning är inte att man vill göra någon anna ledsen. Jag tycker att människor som mobbas får skylla sig själv för dom är så jävla fula. typ som du :)

2011-04-02 @ 16:16:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0