-I Won't Give Up-

Idag så kände jag mina första sparkar! det går inte ens att förklara.. sparkarna från kämpen inom mig.. kunde inte ens fatta det allt var så sjukt trodde jag inbillade mig först och kollade ner på magen, trodde att det som guppade var mina andetag så jag höll andan men det fortsatte att röra på sig, la händerna på magen och tryckte lite så började det sparka hårdare, det är nu allt känns verkligt, det kommer att komma ut en bebis! hur fan ska jag klara det? går inte att förklara hur rädd jag är.. rädd för allt, men mest för förlossningen, hur ska den rymmas?? för att ta sig ut? omöjligt... panik! 
längtar tills ultraljudet den 8:e april vill se könet! blir mycket lättare då och alla tjatar:] 
hoppas hoppas hoppas att jag klarar det här.......


-meandmylove-

Heej! nästan dagligen så är det folk som vill att jag ska blogga om hur jag mår och om graviditeten, hade känts lättare om ni ställdre några frågor som jag kunde svara på för jag har inte tid att vara kreativ, eller så har jag inte orken(a) haha.
iallafall så var jag på mödravårdcentralen för 1 vecka sedan, då sa dom att bebisen var 1 vecka äldre än vad jag först trodde och att jag kommer få den 1 vecka tidigare.. så det var ju oväntat! den 8 april så ska jag på ett till ultraljud och kolla om det är en pojke eller flicka :)
Idag så prövade jag att smörja in magen med en havandeskapsolja som ska göra så att man inte får bristningar när magen växer men den luktade ganska starkt och sved som fan.. speciellt på ärret från navelpiercingen. får väl testa med någon body butter ist :) 
:)):
vet inte vad jjag ska säga.. just nu så håller jag på att färga håret, gissa vilken fäärg? ;)


omg.

-MVC-

Idag ska jag till mödravårdcentralen och prata med min barnmorska :) kommer förmodligen få ta blodprover och sånt också, det taggar jag inteee :( 

så sjuukt sött bebisplagg! 


mysiii


-Välkommen vecka 15-

Igår gick jag in i vecka 15.

första bilden är från innan jag vart gravid, och andra bilden är från förra veckan (vecka 14) så jag tycker att man ser ganska stor skillnad, och när man ligger ner kan man känna precis hur bebisen ligger, min bebis tycker mest om att ligga på vänster sida! ser ni att det putar ut lite mer på vänster sida? man kan iaf känna det! 


tänkte svara på några frågor också: 

anonym
IP: 213.66.46.206

hur kom du på att du va gravid eller asso hur upptäckte du det?:)

svar: jaa det var väl för att mensen var sen, och eftersom att jag åt p piller så brukade jag alltid få mensen när jag åt dom gröna sockerpillrerna, men den kom aldrig.. jag mådde väldigt illa och spydde mycket tidigt på morgonen, så jag gjorde ett graviditetstest som visade positivt! 

Anonym
IP: 83.219.216.59

Kan du inte berätta lite mera? :) 
Hur har dina föräldrar reagerat? Stöttar dom dig? 
Hur har Anton reagerat? 
Har du tänkt något mera, kanske funderat på namn eller något sånt? 
Lycka till! :)

svar : 
mina föräldrar reagerade väl som vilka föräldrar som helst skulle ha gjort när dom fick reda på att sin 16:åriga dotter var gravid, kan inte säga att dom blev glada direkt, men det är aldrig någon som har försökt tvinga mig till abort! och när jag bestämde att jag skulle behålla det så fick jag stå vid det beslutet och jag tycker att mamma stöttar mig och vet att hon kommer finnas där. 

namn.. har väl inte funderat så mycket det är mest dom i min omgivning som kommer med namn, mamma brukar komma med namnförslag dagligen men tycker det är så svåårt... Milo är ett namn jag tycker är jättegulligt, eller Melwin, och Eddie, flicknamn så har jag funderat på Nicole, Nellie, Angelina, Emily, men det är jättesvårt så ni får gärna komma med namnförslag! :)


pusshej//Fanny ♥

-om du bara kunde se-

nu kan du höra, det blir mer och mer verkligt.. tycker synd om dig som måste höra allt skrik och bråk här hemma, men det kommer bli bättre. 
haha anton la datorn på magen och satte på hans favorit musik så du ska vänja dig och ha samma musiksmak, jag hoppas du står ut med min! :D  
Anton, jag älskar dig oändligt.

-HAVETS BOTTEN-

Försöker hålla hoppet uppe, men det är inte så lätt med allt.. som nyss när jag var sjuk och hade hög feber så handlade det inte bara om mig längre, förut så behövde jag bara tänka på mig själv men nu så är jag ju tvungen att tänka på lillkämpen också och började fundera över om det var farligt för bebi att jag hade så hög feber så ringde 1177 på sjukvårdsupplysningen och hörde om det var farligt och om det var något extra jag skulle tänka på, men det verkade ganska lugnt och dom sa att moderkakan skulle skydda. 
det är konstigt det här att behöva ta hand om sig själv för någon annans skull.. det är mycket att tänka på och MYCKET jag skulle göra om jag inte var gravid! skulle nog börja med att köpa 100 Redbull sen bara drickadrickadricka för guud vad jag saknar det.. förstår att det säkert låter töntigt men förut så drack jag energidricka hela tiden och det är svårt att vänja sig av med. Har tänkt några gånger om jag ska skita i att jag är gravid och dricka Redbull ändå men sen får jag dåligt samvete när mamma säger "tänk på lillhjärtat" för det tickar redan mycket fortare än vad det gör på mig. nu sköter jag kroppen mycket bättre än innan inte för att jag tänker på mitt eget hjärta när jag dricker energidricka men för att jag måste tänka på någon annans liv. 


just nu så håller jag på att gå igenom massa bebiskläder från när jag och brorsan var små.. 
sjukt att man varit så liten. 

 
 


jag var en ballerina när jag var liten:]
 

 
 
  


magen växer och känns som att den blir större dag för dag O.o bebisen e en tjockkis
jag tror att vi kommer få en pojke, men man kan ju inte vara helt säker, könet är det första ja kommer fråga på nästa ultraljud (a).

(btw sämstaa kvallan på bilderna men orkade inte fixa kontrasten på dom) 

pusshej//Fanny♥

RSS 2.0