-frisk igen-

heej! nu så är jag frisk igen känns grymt skönt :D har inte mycket alls att säga idag, det enda är typ att jag låter er veta att jag lever och att jag kommer börja skriva igen, förhoppningsvis :) fan blir sjuk så ofta..! men nu är det bara förkylningen som är kvar. 

om ni kommer med något bra tips på vad jag kan prata om så kanske jag gör ett videoinlägg imorgon:) 
fast fråga inte om hur jag fixar mitt hår igen för det vet jag redan att ni vill att jag ska visa, och det kommer jag göra! men det är ju bäst att göra när jag just har duschat så jag kan visa från grunden och det tar ju ett tag så får väl göra det när jag har tid vid något bra tillfälle :) 


harebääst!:D

pusshej//Fanny♥





sjuuk.

var sjuk igår och är galet seg idag.. så har inte så mycket att berätta! återkommer imorgon

-GONE-


Heej! :)
Idag har jag inte gjort mycket alls förutom att typ vara i skolan(a) tog några roliga bilder med klasskompisar osv:]sen så drog ja hem och har sett på breaking bad som vanligt! ska nog snart kolla igenom engelska saker jag fick i skolan för någon dag sen. 



sen när jag kom hem så lagade jag en soppa! ser vääldigt äcklig ut!! men den var god och NYTTIG:] haha.. 



ja vad ska man säga så vart resultatet:] 

 

har även fått mitt kosttillskott idag :) 



sen har ja typ inget mer att säga(aa) 

pusshej//Fanny♥



YAY!

Heej! idag så har jag äntligen fått mina klänningar från nelly :) är inte helt nöjd men dom duger! ;d












vart väldigt många!!! men kunde inte bestämma mig vilken bild ja ville lägga in ;P 

sen har jag blivit tillsagd att göra ett vidio inlägg också :)



harebäst! :D

pusshej//Fanny♥



-film mys-

har nyss sett på Streetdance, en film som jag rekommenderar! jag tkr iaf att den var väldigt bra, älskar dansfilmer! :)  
den var helt klart värt att se!  
Åt en supergod keso och avakado macka till middag! 




bjuder på en random bild. 

pusshej//Fanny♥

-Munkviken-

Helluu! :)

I torsdags 9.00 så åkte jag och tjejgruppen till munkviken med 2 av våra lärare för att övernatta tills på fredagen, när vi kom dit så åt vi pastasallad till lunch och bara satt och pratade, sen när alla var klara så gick vi ut i skogen för att göra sammarbetsövningar som t.ex att alla tjejerna ska stå brevid varanra på en stock och sen så ska man försöka gå förbi varandra utan att ramla ner från stocken osv.. fast det vi gjore mest i skogen var typ att sitta och äta blåbär.. (a) när vi var klar med det så gick vi ner till standen tog av oss sockarna och doppade fötterna i havet. :) det var inte så kallt som jag trodde att det skulle vara men jag hade ingen stor lust att bada det har ju blivit höst nu.. sommaren var alldeles för kort iår. 
Vi åt tacobuffe till middag och snackade om allt mellan himmel och jord(a) haha, men iallafall senare på kvällen så såg vi filmen Devil som vi hade hyrt, jag har sett den förut och tycker att den är ganska långtråkig för att dom är i en hiss typ hela filmen.. men dom flesta tyckte den var bra :) så det kanske bara är jag som är för rastlös..(a) 


 efter vi hade sett klart den så såg vi på scary movie 4 som Henrietta hade tagit med :) 

sen så gick vi och la oss då var klockan ungefär 12.00 fast vi pratade ett tag och jag kunde inte sova så låg och lyssnade på musik typ halva natten ;p 

på morgonen efteråt när vi skulle äta frukost hände världens läskigaste grej! jag trodde att jag skulle dö utan att överdriva! hade plockat blåbär i en påse och när jag skulle hälla blåbär i min fil upptäcker jag en spindel som kryper runt bland blåbären!! jag fick panik och mitt hjärta dunkade så hårt att jag helt ärligt hade ont i hjärtat en låång stund efter.. sen så kom clara och mosade den fast då började jag tycka synd om spindeln..:( aja, det var väldigt läskigt iaf den var svart med typ ett grönt kors på ryggeen O.o 

jag hade kul där borta med tjejerna men det var skönt att komma hem igen! :)
kommer nog bilder från munkviken senare :)

aja nu ska jag se på breaking bad!(a)
harebässst! :D 

tog skolfotot i veckan också ;p
Pusshej//Fanny♥


RSS 2.0