-Bättringsvägar-

Hej, känner mig bättre idag och det är ju härligt:). men iallafall! nu kommer vi till en sån där sak som tjejer verkligen plågas av! veeerkligen plåågas! jag tror nog att dom flesta tjejerna redan fattar vad jag menar..(a) 
SÅ om det är någon kille som läser så kan ni ju sluta läsa nuu för att det här kommer inte att vara något intressant.. eller något som ni kan ha hjälp av med andra ord;) aja annars så får det väl bli på egen risk! 
tänkte iaf ge 2 tips till alla tjejer där ute som har mensvärk! föör den smäärtan är inte att leka med..
Egentingen så är ju det enda som hjälper chocklad och massa värktabletter, men nu kommer jag till det bästa tipset utav alla om inte ens värktabletterna gör någon skillnad! och det är att lägga sig i ett varmt bad med duschen över magen! det funkar verkligen om man masserar magen och typ svanken med dushslangen! det är bästa tipset jag kan ge:) 

menmen idag så har jag skuttat runt och varit glad:) blir alltid så hyper när ja håller på att bli frisk! och jag älskar verkligen att dansa! spelar inte roll hur fult eller hur konstigt ja dansar känslan av att dansa är bara underbar, älskar känslan av att styras av musiken! ååh musik♥♥♥ har även sett hunger games idag, tyckte filmen var braa och den rekommenderas:)
harebäst! :D

pusshej//Fanny♥

-DET HANDLAR OM ATT TRÄNA NÄR MAN INTE BORDE.-

hej! det finns folk som vill att ja ska skriva mera osvv, men ja har typ aldrig tiid eller så har jag tid men helt enkelt inte har något att skriva om. 

Idag är jag sjuk iallafall.. så  kan inte säga att jag inte har tid för det vore en lögn, har hur mycket tid som helst för guud så tråkigt det är att vara sjuk! men jag är ganska van för jag har typ världens sämsta imunförsvar dom säger att det är för att jag inte får i mig det jag behöver osv.. blablabla jag kommer fortfarande inte börja äta kött! :D det äre inte värt då är jag hellre sjuk flera gånger i månaden. 
sen en annan sak är att man känner sig alltid som tjockast när man är sjuk.. så då brukar jag vara en idiot och träna så jag blir ännu sjukare, det handlar ju om att ta det lugnt och vila upp sig men då ligger man ju och är deprimerad ist. aja för mycket klagomål! 
det bästa med att blogga eller ha en blogg det är ju att det är helt frivilligt att kolla in den, och det finns ju alltid hatare där ute som tycker att man suger. men då äre ju toppen för att det är ju bara att låta bli att kolla:):):)):) 
förhoppningsvis är jag frisk tills helgen! 
senare kanske jag gör ett vidio inlägg om vad jag tycker om folk som skriver på andra spåk så att man inte fattar någonting sen spammar för att man inte svarar, då är ju frågan om dom tycker att man ska söka efter översättning varje gång man ska svara? blir ju lite smådrygt:) 


hareebässt! :D 
pusshej//Fanny♥

RSS 2.0