-HELIUM-

hahah tänkte lägga upp en vidio när jag sjunger med helium ^^pusshej//Fanny

-OM DU BARA KUNDE SE-

helvetteeee!!!!!! ! HADE SKRIVIT VÄRSTA LÅNGA INLÄGGET OSSÅ FÖRSVANN DET!!!!!! :S aja får väl börja om igen!!!khgdsubdöwksköqdkiewsiu..

aja HEj! :D det började med att jjag vaknade,... höööhööh jätte intressant... sen så skulle jjag skära upp en tomat då råkade jag cutta upp mitt finger hehe jag missade tomaten.. dunkar som fan nu alltså :( hela mitt finger har ju svullnat upp så nu ser den typ ut som en tomat.. heh. åååh så damp jag har ! :@ allt går åt helvette för mig har alltid otur! aja.

♥ Jag fattar inte varför han inte ser det... :( jag har förändrats jag har blivit den han ville att jag skulle vara! först så sa han att jag inte kunde lita på honom, jag kan verkligen lita på honom nu! sen så sa han att han inte fick bry sig om mig, och nu vill jag verkligen att han ska bry sig om mig osv... sen sa han att det typ bara var han som kämpade hela tiden, visst kanske var sant då? men nu skulle jag göra exakt allt för dig och om jag bara fick chansen så skulle jag kämpa för dig tills jag dör Rickard! jag cyklade till dig mitt i natten bara för att jag ville visa att jag kunde "kämpa" eller göra ngt för den jag älskar men jag berättade aldrig att jag cyklade till dig för att försöka bevisa det... sen så drog jag ut ett foto på dig och mig och satte det på väggen när du skulle komma för att jag ville verkligen att du skullle se på den där bilden som jag gör och sakna osss... :(  du sa att Patricia la sig i hela tiden hon har lämnat mig så vi är inte ens vänner längre, så jag menar jag har förändrats men nu vet jag snart inte vad jag ska göra längre... alla säger åt mig att glömma dig men det är så jävla svårt för jag vill bara ha dig tillbaka :( fast jag har ju fattat att du inte vill ha mig längre så jag måste väl försöka snart. aja älskar dig mest av allt, tack för mig. ♥

<--- bilden ja har på väggen :(

aja harebäst.

pusshej//Fanny♥

SA JU ATT HJÄRTAT VA TRASIGT.

Hejj, vad ska man säga? idag mår jag då fan inte bättre för att min "bästavän" patricia har också lämnat mig.. så inte bara Rickard.... iallafall idag när jag satt hemma och grät (carebox) på den så fick jag förjääävligt ont i hjärtat och jag typ bara vek mig och jag kunde inte stå upp jag hade så jävla ont att jag blev alldeles blek i ansiktet och började kallsvettas... jag trodde fan att jag skulle dö! så att efter typ en kvar låg jag bara och skrek så då skjuttsade mamma och pappa mig till akuten... fast efter ett tag där så gick det över och det kändes bättre krampen hade släppt, var bara allmänt HEARTBROKEN... visste inte ens att man kunde vara så ledsen att hjärtat tog skada sådär... av allmän ångest och svek... aja. vill bara ha tillbaka min älskling (Rickard) skulle fan göra VAD som helst.. hoppas jag mår bättre snart.harebäst.

pusshej//Fanny♥

-DET ÄR SÅ TOMT HÄR UTAN DIG-

Heej bloggen! nu tänkte jag komma tillbaka en stund och börja blogga.. jag vet faktiskt inte varför, kanske för att mitt liv håller på att falla eller för att jag har tråkigt? hmmm... aja det här sommarlovet var bra och jag har haft mke roligt tillls.... min kärlek mitt allt mitt liv min pojkvän lämnade mig.. om jag ska vara ärlig så vet jag fan inte hur jag ska klara mig utan honom, det känns fan omöjligt... han dumpade mig tydligen för att jag inte kunde lita på honom då.. och vad ska jag säga? det var så jag tvekade jag hörde mke rykten och visste fan inte vad jag skulle tro osv... men jag ångrar det mest av allt, det var nog mitt livs störa misstag. låter det som att jag överdriver? tro mig det gör jag inte... jag är verkligen gaalet ledsen över allt.. jag skulle göra vad som helst för att få honom tillbaka! jag har patricia men mitt livs störa kärlek är borta. och nu tänker ni nog såhäär : men ööööh vadfaaan tror du att man vill höra om hur misslyckad du är och att du fuckade up ALLT med din kille.. nä det tror jag inte men kände bara att jag var tvungen att skriva av mig någonstans.

aja tillbaka till verkligheten,

igår så var jag med patricia hon skulle komma till mig och försöka få mig på bättre humör så vi drog till stan och skulle se om vi kunde hitta på ngt skoj, då träffade vi sebblub (BLUBBEN ) heheh.. och då var han också lite smådepp och då bestämde vi oss för att leta fest! haha på en söndag! för att jag kände att det kan verkligen inte bli värre så skit samma om jag får utegångsförbud i hela mitt liv när jag blir busted bryr mig inte om jag ändå inte får vara med min rickard, då så hittade vi en kille som skulle ha fest i vännäs hhaha men först drog vi hem till mig och hämtade mina högtalare och min bas :).. .första smilisen på asläänge WIIIHOO..-.- nä men sen när vi fick lite alkohol i kroppen såå vart det ännu värre för då ringde jag rickard och grät , helvette att jag var tvungen att ringa och skämma ut mig, då får ja ju verkligen inte tillbaka min babe.. aja intresseklubben njuuter nu. heh aja om ngn ens orkar läsa det här så förlåt för detta inlägget , jag ska skärpa mig.. lovar!

nu kör vi med en bildbomb känner jag.

Innan jag slutade le!


faceee...

min hårboll diva,


rättvik 2011!


aja nu ska jag dra.... harebäst.

pusshej// Fanny♥

-RSS 2.0