-HANDS UP IN THE AIR-

Heej :)
just nu så gör jag inte mycket alls, sitter och kollar på sötaste anton som ligger och sover, heh:]
men det är typ allt xD 
imorgon äre fredag sjukt skönt! :Dharebässt!!:D

pusshej//Fanny♥


-NU VET JAG VEM JAG ÄR-

det är ganska sjukt allt, hur mycket jag har förändrats.. tycker jag iallafall (a)


samma person? 

hmmm lik mig?!tööönt!aja orkar inte lägga upp mer bilder, stor förändring äre iaf!
harebääst! :D

pusshej//Fanny♥

-THE SHOW GOES ON-

Godmorgon! 
hann inte skriva igår så skriver nu istället, slutade klockan 10.45 igår tror jag! tidigt varee iaf så sjukt skönt :) 
och då så hade jag inte mycket alls att göra så jag träffade Mio en liten stund på ålidhem å bara pratade och såå efter det så for jag till stan och träffade finaste Anton och medans vi gick runt och väntade på David så kom Anton på att han ville pierca ögonbrynet, trodde aldrig han skulle göra det ,men det gjorde han! och det vart sjuukt snyggt! :).
Klockan halv 6 tog vi bussen hem till mig och såg på machete,sen såå gick jag och gjorde ett mysigt bubbelbad till mig själv medans Anton spelade LoL :) sen resten av kvällen så gjorde vi inte så mycket , bara tog det lugnt typ :) eller a... så vare inte riktigt för mamma kom och knacka på å skrek : Faaannnnyyy klockan är 00.30 du skulle ha blundat 23.00! så då fick vi stänga av musiken och försöka sova helt enkelt (a) *

.
nu ska jag göra mig iordning för skolan :)

harebääst!! :D

pusshej//Fanny♥

-VISA DIN GODHET-

heej alla! haha tittade statestiken för skojs skull även fast jag har slutat blogga, och då så såg jag att det är massa som följer min blogg varje dag även fast jag inte skriver något så därför ska jag börja skriva igen, veet att jag har sagt det många gånger och lovar inte att jag ska skriva varje dag men kommer göra det när jag har tid och lust  :) 
aja, 
iallafall :) idag så har jag inte gjort så mycket eller aa först på morgonen så var jag hos tandläkaren och jag hade inga hål alls :D den ni ;) är typ förvånad haha (a) sen så hämtade värdens bästa patricia mig på sjukhuset sen så drog vi till skolan och jag vart kallad kyckling.. jadu vet inte vars hon får allt ifrån..:] 

just nu så sitter jag och lyssnar på musik och bara tare lungt :) 

mitt löhår kom igår! :D påtal om ingenting..:] är typ beroende av att ha långt hår, tycker det är så fint men när jag beställer hårförlängning så skriker alltid min mamma : men duu har ju redan långt håååår!! haha jovisst jag har ganska långt hår MEN jag vill ha ännuu längre ;) det är inte bra nog (a) men kan hålla med om att det är dyrt och att efteråt så tänker jag bah : åhåhåååå skulle ha gjort något roligare för pengarna! kostar ju ändå 1000 kr. 

här kommer några bilder som patricia har fotat på mig! 
eller aa.. (jag har fotat några) men ni kommer fatta vilka ja meenar! 

nu ska jag fortsätta med att göra ingenting! (a) 
harebääst! :D 

pusshej//Fanny

RSS 2.0