-DET RÄCKER INTE ATT "TRO" ATT DU ÄR SÄKER-

nej, saker blev inte riktigt som jag tänkt mig.. 
den ständiga frågan: Fanny, är du gravid?! :O 
... ja det är jag, men tjejer vet ni verkligen om hur lätt det är att bli gravid? och säg inte att jag har varit slarvig eller att jag får skylla mig själv och att jag borde tänkt efter osv.. för vet ni vad? jag åt P-piller hela tiden! det låter sjukt och jag kunde inte fatta det själv men när jag var hos barnmorskan så sa hon att en "kvinna" eller tjej i min ålder är som mest fertil så att även om jag äter P piller så har jag lika stor chans att bli gravid som en 40 åring. Det är svårare att bli gravid när man är 40 men det finns en chans! och det var de som hände mig.. jag har förmodligen ganska lätt att bli gravid för risken är inte så stor men den finns där! det visste inte jag.. så alla tjejer som läser det här när ni äter p piller så är ni inte 100 % säkra.
jag ville inte bli gravid, inte nu.. jag vet att jag är ung, jag vet att jag inte har några pengar, jag vet att jag inte har något eget boende, jag VET att jag är 16 år. men jag åt p piller för jag VISSTE att om jag skulle bli gravid så hade jag inte kunnat göra abort. Det var det som hände.. jag har nog en annan syn på det där med abort, därför att jag kan inte ens kliva på en mask utan att gråta och bli helt förstörd.. det är därför jag är vegetarian, jag är emot ofrivillig död och därför kan jag inte döda min bebis, jag offrar hellre min fritid än att ta ett liv.  det vart såklart ännu värre när jag var på ultraljud, jag såg verkligen det lilla barnet, helt ofattbart var det.. han sparkade med dom där små benen och sprattlade på tårna.. jag såg den lilla tummen och dom små fingrarna, och när dom visade mig hjärtat slå så var det kört, jag vet att det inte kommer att bli lätt men jag tänker försöka, jag MÅSTE försöka, tänker inte ge upp innan jag har gjort ett försök och jag ska göra mitt bästa för att bli en bra mamma. 
-livet är inte slut, det har just börjat.-

Jag är i 4:e månaden av graviditeten och det skrämmer mig mer och mer när magen växer, det har verklgen börjat synas nu. 


ultraljudet är från vecka 11+3.pusshej//Fanny♥

RSS 2.0